Aday 15 maj, 2012.

closeDetta inlägg skrevs för 8 år 5 månader 14 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Idag var det fotodagen ”Aday” (engelska för ”en dag”), som är ett projekt för att fota en helt vanlig dag, idag, för att visa den för morgondagen.

Jag fotade vagnen jag tar till och från skolan var dag, och det blev en enkel bild, men ack så vacker. Den togs spontant från höften, och jag blev mycket nöjd.

Tog du någon bild idag, så passa på att ladda upp den på aday.org, för att få chansen att vara med i projeket. Du har fram till den 22 maj på dig.