Hoppa till innehåll

Dygnet är skevt.

Och så har man fallit tillbaka i det årliga ”vända-på-dygnet”. Det brukar ske häromkring, då det blir mörkt tidigt, då det är mörkt när man annars brukar vakna. Men det är ändå mest ett direktresultat av att man inte har några dagliga tider att passa.
För tillfället så läser jag ju några distanskurser och de studierna får jag sköta helt på egen hand, vilket gör att man kan ”sova ut” varje dag vilket skjuter fram tiden för var dag.
Som tur är så är det ändå relativt enkelt att ändra tillbaka på dygnet. Antingen så skiter man i att sova och är vaken tills då man borde lägga sig nästa dag, eller så sover man bara ett par timmar, går upp som man borde och sen lägger sig som man borde – klart!
Skrivet och postat via Android Drupal Editor.

Publicerat iTankar