Hoppa till innehåll

Ett par timmar för tidig.

Idag har jag slutprovet i Fysik B. Fick av någon lustig anledning för mig om att det var kl 8.15 så jag gick upp vid kl 6.09 och åt frukost, gjorde iordning lite kaffe och väskan till provet och gjorde mig klar. Jag var även så snabb och tidig at jag hann kolla på ett avsnitt av How I Met Your Mother.

Jag tog en bra buss och var nere 15-20 min innan provet. Men då såg jag att jag var först. Tänkte att det inte kunde stämma. Någon borde ju varit här innan mig (ur min kurs alltså). Kollade in i aulan och såg att Rune, min Kemi lärare var där. Tänkte, va fan är detta nu då?!

Kollade med Samuel när provet var – kl 16!! Jag var alltså där nästan åtta timmat för tidigt. Bummer!

Hur som helst så har jag nu lite tid att plugga lite, spela, jobba och ringa lite samtal. Har bla. ringt till vårdcentralen och beställt tid för att kolla min blodcirkulation. Blodet försvinner ur mina armar och ben bara jag har dem utsträcka. Som nu har jag benen på bordet och jag har ytterst lite blod kvar i dem. Men det är inte det värsta, utan det är att jag blir så jävla trött i huvet.

Det är oerhört frustrerande och jobbigt.

Dags att sätta igång med något annat nu. Oblivion, bygga en hemsida eller plugga.

Publicerat iOkategoriserade