Hoppa till innehåll

För många bollar gör en galen.

En nackdel med att ha mycket bollar i luften är att jag blir ibland kan bli helt förlorad i de delate tankarna, termerna, grunderna och förklaringarna. Men det är samtidigt så kul.

Just nu så håller jag på och bygger en ny hemsida tillsammans med Sebastian L, försöker få igån en IPTV box för att koppla in till TVn och se film därifrån, SixA med div. utveckling, Bevismaskinen och kanske något mer som jag inte kommer på för att jag är helt borta.

Inte nog med det så tycker jag väl inte riktigt om vad Anneli ser på och får mig helt ofokuserad. Men hon är tjej, har sina behov/hobbier och jag mina. Men jag anser detta som klichigt, dock så låter jag henne se det iallfall 😛

Men visst är det kul att ha saker att göra, men det kan bli för mycket. Privata roliga saker och publika reoliga saker går alltid inte hand i hand. Det slutar med att allt man läser inte riktigt kommer in i huvudet ordentligt. Man läser man fattar ingenting what so ever.

Kan ju i och försig också bero på att jag är bra trött. Men det blir bättre imorn, vilket fall 😉

Publicerat iOkategoriserade