Hoppa till innehåll

Första arbetsveckan.

Och därmed var den första veckan på mitt nya jobb avklarad. Gick väl kanske inte som tänkt, men ändå framåt. Sålde totalt tre PPM-rådgivningar, men nästa vecka ska det bli fler.

Visst att det kan vara jobbigt att vi ringer, men ni måste förstå att vi ringer för att vi faktiskt har något bra. Självklart kostar det pengar, men du vinner ändå alltid på det.

Det vi säljer är alltså PPM-rådgivning ifrån Temple Fondservice. Man blir tilldelad de fem bästa fonderna för en kostnad av 595kr/år. Jag ska faktiskt ta detta sedan. Man får faktiskt sina pengar att växa.

Veckan har annars varit mycket bra. Igenom att gå till och ifrpn jobbet så har jag fått mycket motion. Det tillsammans med att jag är vaken på  ett helt annat sätt gör att jag både får bättre hälsa och psyke. Inte nog med att jag alltså rör på mig mer, men jag sover och äter på ett mycket bättre sätt.

Det är faktiskt också ett intressant arbete man har. Man kommer i kontakt med så många människor. Nära 200 st på fyra dagar. Visst har man gjort bort sig, men man har nog över lag varit bra, men ändå inte fått personen i andra änden förstå allvaret och vinsten i det hela.

Hur som helst så kommer det att bli ett skit bra jobb att ha i samband med studerna. Om jag nu får något sålt någon gång 😉

Publicerat iOkategoriserade