Hoppa till innehåll

Kanske har lyckan vänt?

Under en tid nu så har jag tänkt mycket på ”lagen om alltings jävlighet” och karma. Jag har haft mycket otur och även ibland lite tur i oturen. Känns som att vissa saker hållit på att falla ihop, bla. ekonomin och så. Allt förutom Anneli har kännts labilt på något sätt.

Men kanske, kanske har detta vänt. Igår fick jag ett svarsmail på en arbetsansökan som frågade när jag kunde komma på interjuv och idag när jag skulle kolla mailen så hade jag fått ett mail där det stod att jag var vinnaren till två festivalkort till Stockholm filmfestival!

Tack Headweb, det ska bli underbart. Om det finns så ska jag försöka se dokumentären ”12 timmar”. Så om 8 dagar, 7 timmar och 45 minuter så blir det film av bara den! Självklart tillsammans med min älskade Anneli.

Nu ska man bara hitta vart man kan bo, eller om man kan ta sig hem under natten?

EDIT: Nu fick jag ännu en förfrågan om hurvida jag vill komma på en arbetsinterjuv på måndag.

Publicerat iTankar