Hoppa till innehåll

100Mbit är najs för ens mediotek.

En av de absolut största fördelarna med 100Mbit är det går fort. Och i och med att det faktiskt går fort så kan man göra så mycket kul med det. Kombinera då 100Mbit och en filserver med Ubuntu körandes som har alla mina filmer, klipp, bilder, musik, skolarbeten, you name it – så är det helt underbart.

Det är så underbart att när jag är i Loftahammar så kan jag streama mitt innehåll ifrån min filserver istället för att kopiera över det jag vill se till min laptop innnan jag åker. Framför allt så är det extra skönt då jag kan vara på så mycket olika humör. Men det blir oftast min samling av alla That 70’s Show som får gå på.

Och sen att man kan streama med SSH(SFTP) är ännu goare så man slipper åka dit för FRA för att sprida piratkopierat innehåll när jag inte gör det.

Publicerat iOkategoriserade