Hoppa till innehåll

Headweb – ett år!

Jag vill passa på att gratulera Headweb till sin födelsedag, vilket jag hoppas att jag inte missförstod. De har flyttat till nya servrar med massa mer utrymme.

För er som inte är bekanta med Headweb så är det en internet-tjänst för att hyra och köpa film billigt, enkelt och lagligt.

Det absolut bästa med det, förutom att det är ett så jävla bra sätt att hyra filmen på, är att det inte finns något sketet kopieringsskydd som fuckar upp din nyinköpta film med massa restriktioner och DRM-skydd

Inte nog med detta så har det stöd för de tre största plattformarna; GNU/Linux, Mac och Windows. Och det är faktiskt så underbart att de har en egen repo (förråd). En APT-repo så att Debian/Ubuntu-derivat (jag vet att Ubuntu är byggt på Debian) kan enkelt installera och tillgodose nya uppdateringar. Eftersom just APT är ett av mina bästa argument för Ubuntu så uppskattas det extra mycket.

En annan rolig grej jag lade märke till när jag kollade igenom sidan precis nyss var att de tre mest köpta filmerna hade en eller flera lättklädda tjejer på framsidan. Slump? Knappast.

Kolla iallfall upp sidan. Den är som sagt skit bra, och det kostar inte mycket för en film. Hoppas bara att fler av de stora filmbolagen tar sitt förnuft till fånga och även de släpper på kopieringskydd så att Headweb får in fler filmer och världen kan bli än lyckligare.

Publicerat iTankar