Hoppa till innehåll

Uppe natten lång.

Inatt är det den första natten som jag ska sova utan min älskling i vår lägenhet. Ingen big deal i sig, men fan vad jag längtar efter henne. Jag saknar hennes värme, henne röst, hennes närhet. Det är så otrolig underbart att leva ihop med henne nu. Gå upp med henne, ha en dag med div, mysa på soffan framför något jag egenligen inte vill se (:P) och sedan somna med henne.

Därför känns det nu tomt.

Och än en gång så har jag fastnat i ett för sent mönster. Jag är uppe för länge, sover för länge.

Idag när jag vaknade så var min första tanke att jag skulle hälla i mig den whiskey jag har kvar, lite senare så jag skulle däcka tidigt. Den andra tanken var att det kanske inte skulle vara en så bra idé. Men nu har den tredje tanken kommit upp och den första tanken var kanske inte så dum. Men nu är det för sent. Skulle jag hälla i mig den så blir det att jag hittar på en massa grejer att göra som att bygga ett nytt chassi, installera om en server, spela guitar hero eller något annat kul som självklart är för högt. Men jag är trött, men ändå pigg.

Just nu sitter jag och nöter lite webbservrar. Ska byta över så Partii.se tas hand om en specifik server och denna som sekundär om den skulle dö. Och denna ska fortsätta ta hand om denna och Annelis hemsida.

Den första tanken med detta var att jag skulle dela på mitt privatliv och mina publika enheter. Jag har ju en del annat som körs på servern som inte ska tära på reurser för Partii.se.

Nu tror jag att jag kan fortsätta kolla på Star Wars filmerna och somna. Jag tänkte att jag skulle börja om ifrån början i nummerordning. Fast till de filmerna kan jag inte somna så det får nog bli något annat, Släkten är värst, kanske?

Jag låg och funderade förut på, vilket som var världens mest kända citat. Jag tror nog att

”May the force be with you.” – hamnar högt på den listan.

Publicerat iOkategoriserade