Vilken jävla vinter.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 8 månader 2 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Jag har faktiskt inte klagat alls på vintern – hittils. Nu är jag plötsligt trött på det. Varför? – För att jag skulle åkt hem till Göteborg idag, väntade tills imorgon och nu ska det komma upp till fyra decimeter snö! Helvete…

Allt planerande inför denna helg har verkligen gått i stöpet. Sebastian och Cornelia ska ha inflyttningsfest imorgon och jag skulle åka härifrån tillsammans med Henke och Rikard. Henkes bil gick åt helvete, fann ingen annan och skulle åka själv. Nu lär det inte bli så. Inte som det var tänkt iallfall. Möjligt om jag hittar ett annat sätt att ta mig fram på.

Jag vill verkligen hem till Göteborg…