Hoppa till innehåll

TV Upproret har börjat!

Jag skrev för en tid tillbaka sen om hur jag ser på TV-licensen och att den borde avskaffas (se relaterat nedan).

Nu är det någon som faktiskt satt detta i rullning och startat upp TVupproret.se.

CItat ifrån TVupproret.se:

Vad är TVupproret?

TVupproret är ett initiativ att samla ihop underskrifter från personer som vill avskaffa TV-licensen. Organisationen Radiotjänst som hanterar TV-licensen kostar oss medborgare varje år drygt 160 miljoner kronor i administrativa kostnader. Skulle avgiften istället läggas på skatten skulle det bli betydligt billigare för oss alla.

Så se du också till att skriva upp ditt namn på listan och se hur tv- och radiolicensen sakta suddas ut. Det blir helt enkelt onödigt dyrt att handskas med den. Behöver man inte betala så blir det ju i princip plus/minus/noll för Radiotjänsten.

Publicerat iTankar